Gilortul Cărbunești ia startul în play-off la Filiași

Calificată în premieră în play-off în cel de-al doilea sezon în care a fost introdus acest sistem pentru Liga 3, Gilortul Târgu Cărbunești va juca în prima etapă împotriva formației clasate pe locul 2 la finalul sezonului regulat, ACSO Filiași. Partida va avea loc vineri, de la ora 15:00, pe Stadionul Orășenesc din Filiași.

Play-off-ul se desfășoară în sistem tur-retur-tur, astfel încât cele 4 echipe participante în această fază se vor întâlni de câte trei ori între ele. Deși a terminat sezonul regulat pe ultima treaptă a podiumului, tabela Berger de 4 echipe după care s-a stabilit programul jocurilor dezavantajează echipa gorjeană, spun responsabilii formației din Cărbunești pe pagina oficială.  Gorjenii vor juca 4 meciuri pe teren propriu și 5 meciuri în deplasare, urmând să evolueze de câte două ori pe terenul celor de la ACSO Filiași și Viitorul Șimian și o singură dată pe teren propriu cu acestea. „Cu toate acestea, echipa noastră nu va fi un simplu spectator, își va juca șansa și se va implica în lupta pentru locul 2”, anunță cei de la Gilortul care sunt deciși să se bată pentru promovarea în Liga 2.

Echipele care la finalul play-off-ului se vor clasa pe primele două locuri vor avea asigurată prezența la meciurile de baraj pentru Liga 2. Dacă primul loc este aproape „confiscat” de liderul CSM Deva, pentru cel de-al doilea loc se vor lupta ACSO Filiași, Gilortul și Viitorul Șimian, locurile 2 și 4 fiind despărțite de doar 3 puncte.

Vizualizări: 306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: