CSM Târgu Jiu joacă vineri la Focșani

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru ultimele două partide din Grupa 11-18. Vineri, 31 martie, echipa pregătită de Kresimir Basic va juca, în deplasare, cu CSM Focșani.

Baschetbaliștii gorjeni sunt convinși că pot obține două victorii din aceste deplasări. Ultimul sosit în angrenajul grupării gorjene, Randall Brumant, este încrezător în șansele echipei din Târgu Jiu. ”Cu siguranță putem obține două victorii din ultimele deplasări. Să nu uităm că am pierdut acasă cu Focșani în prelungiri. Atâta timp cât vom juca împreună, ca o echipă, putem învinge ambele oponente”, a declarat înainte de plecarea spre Focșani, Randall Brumant.

Baschetbaliștii gorjeni vor victoria la Focșani pentru o clasare cât mai bună în această grupă în perspectiva play-out-ului. Băieții lui Kresimir Basic au însă un test extrem de dificil pe terenul echipei din Focșani.

La Târgu Jiu a fost nevoie de prelungiri pentru a se stabili echipa câștigătoare. Atunci s-a impus Focșani, dar baschetbaliștii gorjeni speră ca acum șansa să fie de partea lor. Randall Brumant, care a debutat pentru CSM Târgu Jiu chiar în meciul tur cu CSM Focșani, crede că formația gorjeană este acum o echipă mult mai omogenă față de meciul din tur și poate obține un succes în deplasare.

Meciul contează pentru etapa a 7-a din Grupa 11-18 și va începe la ora 17.00.

Vizualizări: 259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: