Gilortul Cărbuneşti a reuşit o primă surpriză în play-out

Gilortul Cărbuneşti a început a doua parte a sezonului cu o victorie în deplasare, scor 2-0 pe terenul celor de la Progresul Ezeriş. În cele două partide dintre adversarele de la acest meci s-au consemnat doar remize în sezonul regulat.

De această dată miza a fost mult mai mare și, în sfârșit, gorjenii au câștigat meciul disputat în Valea Domanului.

Prima parte a meciului a fost la discreția gorjenilor care și-au creat mai multe ocazii de gol prin Almăjanu, Căldăraru și Avramescu, dar de fiecare dată portarul a fost la post. Duriță și Gîlcescu au trimis şi ei spre poartă dar mingea a trecut  pe lângă buturile porții gazdelor. Scorul partidei a fost deschis de Ionuț Gîlcescu, în minutul 39.

Atacantul Gilortului s-a desprins din marcajul fundașilor gazdă și a trimis cu capul în plasă mingea venită din lovitura liberă, lateral dreapta, executată de Bogdan Dănăricu. Repriza secundă a fost una mai puțin reușită pentru gorjeni iar gazdele au avut mai multe ocazii de gol. În minutul 89, Gavrilescu a primit al doilea cartonaş galben pentru un atac periculos la Ciutică și, tot atunci, Mărgan a văzut direct roșu.

Rezultatul final a fost stabilit de către Angel Ciutică în minutele de prelungire, acesta trimiţând pe lângă Birăescu mingea pastă de Dănăricu printre fundașii adverși.

Etapa viitoare Gilortul va întâlni, tot în deplasare, formația de pe ultimul loc, Armata Aurul Brad.

Vizualizări: 492

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: