A expirat ultimatumul AJF! Pot pierde meciurile dacă nu au vestiare

AJF Gorj, prin vocea preşedintelui Mihai Prunariu, a dat un ultimatul echipelor care organizează meciuri de copii şi juniori pe terenul sintetic. Practic, este vorba de normalitate, pentru că regulamentele prevăd ca echipa gazdă să asigure vestaire inclusiv pentru oaspeţi şi arbitrii.

Mihai Prunariu, preşedintele Asiciaţie de Fotbal din Gorj, a discutat cu cluburile care organizează meciuri pe terenul sintetic, cel care a fost amenajat de Pandurii dar pentru care Primăria Târgu Jiu încasează taxe, conform unei hotărâri de Consiliu Local. Cei de la Pandurii au propriile vestiare lângă teren dar nu îi obligă nimeni să le pună la dispoziţia altor echipe deşi face acest lucru de mai mult timp. Dar pentru că meciurile sunt programate unul după altul, vestiarele celor de la Pandurii nu fac faţă, o echipă fiind încă pe teren când o alta vine să se echipeze. O soluţie ar fi vestiarele de la Sala Sporturilor, mereu goale în week-end, sau cele de la stadion care stau închise. Primăria percepe taxă doar pentru a închiria terenul dar primarul Marcel Romanescu a precizat că va discuta cu cluburile şi va găsi soluţii dar nu a anunţat încă ce s-a stabilit. ”În momentul acesta încercăm să găsim soluţii pentru această problemă şi fiecare entitate sportivă se poate adresa Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Nu ştiu care este implicarea, sau ce rol are domnul Prunariu în această problemă, însă, personal, cu fiecare dintre reprezentanţii cluburilor care vor dori să folosească vestiarele putem să avem o discuţie. Nu vreau să fac prea multe comentarii, am fost un om al dialogului, sunt un om care iubeşte sportul şi tinerii din Târgu Jiu care sunt implicaţi în acest fenomen şi sunt sigur că vom găsi cele mai bune soluţii”, a spus edilul recent, lăsând să se înţeleagă că echipele nu au solicitat până acum aceste vestiare.

S-a tot vehiculat în presă şi faptul că s-ar fi pus la dispoziţia juniorilor, dar şi  a oficialilor care conduc meciuri pe terenul sintetic, vestiare la Sala Sporturilor, lucru care de asemenea nu este adevărat pentru că nu toţi au avut acces în vestiarele de la sală. Doar ocazional juniorii de la LPS s-au echipat pentru meciuri, club cu care CSM are o oarecare colaborare, în rest, echipele care joacă pe sintetic s-au echipat de joc direct pe băncile de rezerve sau în tribune.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în week-end cu juniorii care au meciuri pe terenul sinteic, se vor echipa în ploaie sau în vestiarele încălzite de la sală. CSM are programat în acest weekekdn doar un meci de junioare, sâmbătă, şi un meci de senioare, duminică, în Sala Sporturilor.

Vizualizări: 539

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: