Victorie lejeră, dar cu sacrificii, pentru CSM Târgu Jiu

Echipa feminină de handbal a CSM Târgu Jiu a mai adăugat o victorie la reuşitele din acest sezon, dar a mai pierdut o jucătoare. Handbalistele pregătite de Liviu Andrieş au învins duminică echipa CNOPJ Baia Mare, scor 34 -27, într-un meci disputat la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu a dominat jocul şi conducea la pauză cu un avans de 4 goluri, scor 16-12. La acest meci a revenit pe teren şi Sabine Klimek care a fost una dintre cele mai bune jucătoare. 

Până la finalul jocului diferenţa dintre cele două formaţii a crescut şi gazdele s-au impus cu scorul de 34-27.

Liviu Andrieş şi-a lăudat echipa la final de meci dar s-a declarat nemulţumit de randamentul unor jucătoare: „Sunt bucuros pentru cele 3 puncte, dar puţin nemulţumit că anumite jucătoare nu sunt încă în formă maximă, dar sper eu ca până la meciul cu Clujul să fie 100% şi să putem câştiga şi acel joc”.

Sabine Klimek şi Ira Zinatullina au fost cele mai bune marcatoare cu câte 7 goluri. Gorjencele au pierdut însă la acest meci o jucătoare, Daniela Toader, care  a fost transportată la spital cu ambulanţa după ce a căzut pe teren în prima parte a meciului fără să fi fost atinsă de cineva. Jucătoarea a acuzat dureri în piept şi dificultăţi de respiraţie şi a fost preluată de pe teren de echipa medicală conectată la aparate.

Vizualizări: 617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: