Oltenii merg în număr mare la derby-ul cu FCSB. Cât costă un bilet

Universitatea Craiova întâlneşte FCSB în etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1, duminică, de la ora 19.00, pe Arena Naţională. Laurențiu Reghecampf are mari probleme de lot înaintea derby-ului cu FCSB iar gripa și convocările de la echipa națională l-au făcut să aducă jucători de la satelit.

Suporterii olteni se mobilizează pentru deplasarea la Bucureşti, ultima în Capitală pentru ei, în acest sezon. Peluza Nord a anunţat că organizează deplasarea cu autocarele, preţul transportului fiind de 40 de lei, iar înscrierile se pot face prin mesaj privat pe pagina de Facebook Peluza Nord Craiova sau contactând un membru al unei brigăzi.

Biletele în sectorul suporterilor olteni costă 15 lei şi se pot achiziţiona atât din Craiova, începând de joi, precum şi din Bucureşti, în ziua meciului, de la casele de bilete dinspre strada Pierre de Coubertin.

„Știința strigă adunarea pentru o nouă deplasare ce se anunță a fi memorabilă în capitală. Cu multă patimă, ardoare și din dorința de a fi triumfători pe Arena Națională pentru voi, cei care ne urmați sute de km indiferent de locul în clasament, adversar sau condițiile meteorologice. Craiova, București, Pitești, Ploiești și suporteri alb-albaștri din multe alte orașe: haideți să ne strigăm dragostea până răgușim pentru ceea ce ne unește pe toți: Universitatea Craiova!” este mesajul clubului Universitatea Craiova pentru fanii săi.

Vizualizări: 650

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: