Găman anunţă meci greu pentru Pandurii cu CSM Reşiţa

Pandurii abordează primul meci din play-off cu mari probleme de lot şi un moral nu foarte bun după situaţia din clasament. Antrenorul Mario Găman nu este prea optimist după ce a pierdut şi căpitanul de echipă la ultimul meci.


Pandurii întâlneşte sâmbătă, în deplasare, liderul CSM Reşiţa, într-un meci dificil pentru echipa din Târgu Jiu. Antrenorul Mario Găman se bazează la acest meci mai mult pe ambiţia şi determinarea elevilor săi pentru că lotul este în continuare afectat de absenţe. Pe lista accidentaţilor s-a alăturat şi Eric de Las Heras dar şi Truşescu. „Din păcate, am primit ieri rezultatul RMN-ului lui Eric, va fi nevoit să facă o pauză de vreo șase săptămâni. Este o veste foarte proastă pentru că s-a accidentat la meciul cu Petroșani. Trușescu, după ce am vorbit cu doctorii, cred că va sta trei săptămâni. Petre și Moldovan sunt răciți foarte rău și nu au participat la antrenament. Nu vom putea alinia același 11 și trebuie să fim inspirați în alegerea formulei de joc. Este o partidă foarte grea, cu cea mai bună echipă a seriei”, a spus Găman înaintea acestui meci, precizând că echipa sa îşi va juca şansa: „Sunt situații pe care nu le poți antrena, analiza, dar mergem acolo cu un plus de motivație, pentru că băieții au văzut că se poate și cu toate că este foarte greu când întâlnești aceeași echipă, în decurs de câteva zile, noi mergem să facem o partidă frumoasă și, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să venim cu un rezultat pozitiv”.

Plecat la echipa naţională a Andorei după meciul de la Petroşani, Eric de Las Heras Izquierdo a aflat în ţara sa ce problemă are şi va lipsi destul de mult timp de pe teren. La fel ca şi acesta  și Andrei Trușescu vor fi indisponibili pentru acest meci, dar şi jucătorii care au avut gripă, Robert Petre şi Cristian Moldovan.

Vizualizări: 667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: