Universitatea Craiova pregăteşte o revenire de senzaţie în Liga 1

După ce i-a readus în prima ligă din România pe Sergiu Hanca şi Rivaldinho, Universitatea Craiova încearcă „repatrierea” unui alt jucător care a lăsat o impresie bună în România. Conform ProSport conducerea clubului din Bănie negociază pentru transferul atacantului Ibrahima Tandia care a evoluat la Sepsi între 2018-2019.

De când a plecat de la formaţia covăsneană, jucătorul malian a jucat la Sfaxien, în Tunisia, dar şi la Al Hazem şi Adalah, în Arabia Saudită.

Cotat acum la 500.000 de euro pe transfermarkt, Ibrahima Tandia dar nu a mai evoluat într-un meci oficial de aproape un an, iar Al Adalah ar fi dispusă să renunţe la el, fără pretenţii financiare, în timp ce Tandia speră să-şi relanseze cariera. Cât timp a jucat la Sepsi, Tandia a debutat şi în naţionala Mali, aceea fiind singura selecţie a sa. El are şi paşaport francez, fiind născut în Hexagon.

În cariera sa, Ibrahima Tandia a mai evoluat în Franţa, la Tours şi Caen, în Ligue 2. Universitatea Craiova l-a mai dorit pe jucătorul malian şi în urmă cu trei ani, oferind 600.000 de euro celor de la Sepsi pentru transferul său, dar jucătorul a preferat să meargă în ţările arabe, unde salariul era mult mai mare decât cel pe care l-ar fi primit în Bănie. Oltenii l-au dorit atunci pe Tandia pentru a acoperi plecarea lui Alexandru Mitriţă, dar în cele din urmă au apelat la aducerea, sub formă de împrumut, a lui Alexandru Ioniţă, de la CFR Cluj.

În vara aceasta, Universitatea Craiova i-a achiziţionat pe fundaşii Ivan Martic şi Raul Silva, iar patronul grupării din Bănie, Mihai Rotaru, a anunţat că s-au rezolvat şi transferurile lui Sergiu Hanca şi Rivaldinho. În schimb, brazilianul Gustavo este şi el pe punctul de a părăsi Universitatea Craiova, în favoarea unei echipe din Iran.

Vizualizări: 858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: