Universitatea Craiova vinde una dintre vedete după returul cu Vllaznia

Universitatea Craiova este gata să își vândă unul dintre cei mai buni jucători din lot, pe Gustavo Vagenin. Micuțul brazilian va părăsi pentru a treia oară echipa din Bănie, după ce în 2018 a plecat pentru prima dată, iar în 2020 a doua oară.

Universitatea Craiova îl va lăsa să plece pe mijlocaș în Iran, dar numai după returul cu Vllaznia, meci din cadrul turului doi al calificărilor pentru grupele Conference League, potrivit surselor ProSport.

Negocierile au decurs foarte bine, iar Mihai Rotaru a acceptat într-un final oferta pentru Gustavo  și oltenii vor încasa o sumă de bani în urma plecării acestuia, peste 200.000 de euro.

Fanatik a anunțat în urmă cu câteva zile interesul unei echipe din prima ligă a Iranului pentru jucătorul Universității Craiova. Trupa la care brazilianul ar urma să evolueze ar fi Tractor FC, formație care a terminat sezonul trecut de campionat pe locul 13, cu doar 31 de puncte. Lotul acestora este evaluat la 7,7 milioane de euro, iar cel mai valoros jucător este portughezul Ricardo Alves, venit în această vară de la Kairat Almaty, contra aceleiași sume pe care Universitatea Craiova o va primi în schimbul lui Gustavo.

Potrivit transfermarkt.com, Gustavo valorează 1 milion de euro, ceea ce îl va propulsa în topul lotului ca valoare de piață.

Mijlocașul cu peste 120 de meciuri pentru Universitatea Craiova va pleca pentru a treia oară din Bănie, însă doar după returul cu Vllaznia. Gustavo a plecat pentru prima dată în 2018, în China la Liaoning FC, contra sumei de 850.000 de euro, însă după doi ani acesta s-a întors în Bănie gratis. Doi ani mai târziu, micuțul mijlocaș a fost împrumutat pentru un sezon la Ajman Club, formație care i-a achitat lui Mihai Rotaru 80.000 de euro pentru realizarea mutării.

Vizualizări: 1,406

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: