Program încărcat de meciuri amicale pentru CSM Târgu Jiu

Antrenorul Liviu Andrieş a stabilit programul meciurilor amicale pe care echipa de handbal feminin le va susţine în această vară. După un prim meci de verificare cu SCM U Craiova, echipa târgujiană va întoarce în week-end vizita oltencelor după care va avea încă două meciuri amicale şi va participa şi la un turneu.

Seria de meciuri de verificare cu adversari de calibru a început luni când CSM Târgu Jiu a pierdut la limită meciul amical cu SCM U Craiova, scor   33-34. Vineri, 29 iulie, de la ora  17:30  gorjencele vor întoarce vizita oltencelor din Craiova iar luni 1 august  se vor deplasa în judeţul vecin pentru meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea.

În următorul week-end programul va fi din nou încărcat pentru că CSM Târgu Jiu va lua parte la turneul de la Zalău, organizat în perioada 5-6 august 2022, turneu la care participă HC Zalau, CSM Târgu Jiu, CSM Slatina şi CS Bekescsaba(Ungaria). Vor urma apoi, în perioada 13-14 august  două meciuri cu Măgura Cisnădie iar în perioada 19-20 august  CSM Târgu Jiu  va primi vizita celor de la Corona Braşov pentru alte două partide de verificare între cele două echipe. CSM Târgu Jiu a anunţat oficial că programul de meciuri poate suferi modificări pe parcurs, despre care clubul va anunţa în timp util, ala cum o face de fiecare dată, ridicându-se la pretenţiile de prima ligă la nivel de comunicare oficială şi cu suporterii.

CSM Târgu Jiu va debuta în Liga Florilor, pe teren propriu, cu Dacia Mioveni.

Vizualizări: 239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: