Gilortul Cărbunești, la prima victorie sub comanda lui Găman

Gilortul Târgu Cărbunești a schimbat antrenorul iar noul tehnician principal a debutat cu o victorie pe banca echipei gorjene. Mario Găman revine de fapt pe banca celor de la Cărbunești în meciul în care gazdele s-au impus cu 2-1 în fața echipei satelit a ACS Viitorul Târgu Jiu.

Gilortul Cărbunești s-a impus în această etapă în fața satelitului celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, scor 2-1. După o primă repriză modestă și alta cu ratări monumentale gazdele s-au bucurat de victorie, prima cu noul antrenor pe bancă. Mario Găman a preluat din mers echipa după ce fostul antrenor Alex Stoica a ales să se despartă de gorjeni. Numirea noului antrenor a fost anunțată chiar în ziua jocului, jucătorii nu părând să fie afectați de schimbările de la nivelul băncii tehnice.

Meciul nu a fost unul ușor pentru gazde, la echipa satelit  a ACS Viitorul fiind trimiși mulți jucători aflați sub comanda lui Florin Stângă la prima echipă. Dragoș Săulescu a deschis scorul în prima repriză cu un șut de la 14 m, pe lângă portarul Geantă. La două minute, Bucur a driblat trei adversari și a pătruns în careu unde a fost faultat de Geantă la colțul suprafeței de poartă. Bogdan Dănăricu a transformat lovitura de pedeapsă cu un șut în dreapta lui Geantă. Până la final oaspeții au redus din diferență prin Andrei Istrate. Au mai urmat o serie de mari ocazii pentru Gilortul ratate de Ciutică (71'), Bucur (77') și Săulescu (83').

A fost a cincea victorie pentru Gilortul din acest sezon, echipa gorjeană acumulând 15 puncte. Etapa viitoare, Gilortul se va deplasa la Reșița, acolo unde va întâlni Progresul Ezeriș, pe Stadionul Gloria, sâmbătă 8 octombrie, începând cu ora 15:00.

Vizualizări: 375

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: