Val de ironii la adresa lui Dinamo după jocul de la Târgu Jiu

Jucătorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, Florin Răsdan, a avut un discurs plin de ironii la adresa lui Dinamo, după ce echipa sa a ratat calificarea în grupele Cupei României. ”Câinii” s-au impus cu 1-0, iar jucătorul a avut cuvinte acide la adresa adversarilor de joi seară.

Din punctul de vedere al jucătorului de 27 de ani, venit la ACS Viitorul Târgu Jiu în vară, de la Steaua, Dinamo a făcut un joc mai slab și s-a impus nemeritat, pe când în campionat lucrurile au stat invers, iar echipa sa  s-a impus cu 2-0.

Florin Răsdan a acuzat Dinamo că a tras de timp în momentul în care era în avantaj, dar și de lipsă de fairplay. ”Am pierdut această partidă, dar ne doream foarte mult să ne calificăm mai departe. Poate că am fost mai buni ca ei în seara asta, dar din păcate s-au calificat. Avem de învățat din acest meci pentru cel de duminică, cu Galați, cu liderul Ligii 2. Am câștigat cu Dinamo în campionat, când probabil am făcut meci mai slab ca azi. Azi am jucat mai bine, dar au câștigat ei. Ăsta e fotbalul! Am vrut să ne calificăm în grupe și chiar sunt supărat pentru că am jucat bine. Am impresia că au stat numai pe jos, nu au fost «câini» nici la propriu, nici la figurat. Au stat cam mult pe jos, lipsă de fairplay pentru că era mingea la noi și strigau «aici, aici, pasă». Nu e fairplay și nu e voie, dar felicitări lor, au câștigat. Nu vreau să vorbesc despre Dinamo, doar despre echipa mea. Nu prea am urmărit meciurile lor, doar ce ne-a dat antrenorul să urmărim. Nu știu dacă vor prinde play-off-ul, nu cred!”, a declarat Florin Răsdan, la microfonul PrimaSport.

Vizualizări: 1,291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: