Apar detalii noi după scandalul de la Târgu Jiu

FRF l-a suspendat doar o etapă pe Cristi Săpunaru după scandalul de la Târgu Jiu. Ceilalți jucători ai Rapidului, printre care și Alex Ioniță, sunt mai mult decât încântați că îl vor avea alături pe căpitanul echipei și au vorbit despre ce s-a întâmplat de fapt la Târgu Jiu. Mai mulți fotbaliști și oficiali ai celor de la Rapid au dezvăluit faptul că jucătorii au fost provocați continuu, și chiar și fanii, cărora s-a încercat să li se ia un steag din peluză.

Liderul din vestiarul giuleștenilor, Cristi Săpunaru, a fost un adevărat războinic după meciul cu FC U Craiova, câștigat de olteni cu 1-0. Fotbalistul s-a răfuit cu suporterii adverși, cu oamenii din zona vestiarelor și chiar și cu un jandarm, cu care a avut o altercație minoră. Cu toate acestea, jucătorul a fost suspendat pentru un singur meci, iar decizia a fost amânată pentru a veni înaintea jocului cu Afumați din Cupa României, pe care giuleștenii l-au câștigat cu ochii închiși, scor 3-0.

Atacantul Alex Ioniță a spus că el și coechipierii săi au fost provocați dar recunoaște totuși că giuleștenii nu ar fi trebuit să le răspundă celor care i-ar fi provocat. „Ne bucură foarte mult, pentru că este stâlpul echipei, este liderul echipei. Avem foarte mare nevoie de el, la fel ca de toți jucătorii, dar mai ales de el, pentru că este căpitanul echipei. Ne bucurăm că a primit doar o etapă. Nu sunt în măsură să comentez, nu aș vrea să comentez despre ei. Așa a fost să fie. Ne pare rău că se întâmplă astfel de lucruri, dar atunci nu mai gândești atât de limpede. Am fost provocați, poate nu trebuia să reacționăm, dar nici nu putem să plecăm capul la orice. Mai ales Cristi Săpunaru, care a câștigat Europa League și a jucat la un nivel foarte înalt”, a declarat Alex Ioniță, pentru ProSport.

Mai mulți jucători și oficiali ai celor de la Rapid au dezvăluit faptul că jucătorii au fost provocați continuu, și chiar și fanii, cărora s-a încercat să li se ia un steag din peluză.

Chiar dacă cei de la FCU Craiova  au sperat că Săpunaru va fi sancționat mai dur, fotbalistul Rapidului va reveni pe teren mai repede decât s-ar fi crezut. Chestionat cu privire la suspendarea primită de veteranul giuleștenilor, Alexandru Bourceanu a explicat care ar putea fi motivele din spatele deciziei luate de Comisia de Disciplină din cadrul FRF. "Fiecare parte are vină, pentru că au existat acolo persoane care nu ar fi trebuit să fie la vestiare. Pe toate stadioanele se întâmplă asta, fără a le lua apărarea celor de la Craiova. Cred că s-a luat în considerare faptul că au existat persoane care nu ar fi trebuit să fie acolo, cred că s-a mai luat în calcul și faptul că a fost furat un steag al Rapidului (n.r. s-a încercat furtul acelui steag). Astea ar fi circumstanțele atenuante pentru Săpunaru. Timing-ul a fost unul foarte bun, a scăpat de suspendare după meciul din Cupă", a declarat Alexandru Bourceanu, la Pro Arena.

Vizualizări: 6,750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: