Stîngă, dezamăgit de jucătorii săi înaintea meciului cu liderul

Florin Stîngă a fost dezamăgit de evoluția echipei sale de pe  teren propriu, în play-off-ul Cupei României. Gorjenii au cedat cu 0-1 contra formației Dinamo și au ratat șansa de a accede în faza grupelor competiției. Duminică echipa are un alt meci dificil, în deplasare, cu liderul Ligii 2, Oțelul Galați.

Florin Stîngă a declarat după meciul pierdut cu Dinamo că victoriile consecutive poate au adus o stare de relaxare în rândul vestiarului. „Atitudinea” a fost argumentul principal scos în evidență de antrenorul Stîngă pentru care echipa a cedat cu 0-1 în partida cu Dinamo și a ratat șansa să aducă la Târgu Jiu formații din SuperLigă: „Din păcate, cred că nu am avut atitudinea potrivită, nu ne-am dorit mai mult decât adversarul, am făcut și multe greșeli. Una peste alta, trebuie să mergem mai departe, veneam după patru victorii la rând (n.r. – trei victorii în Liga 2 și o victorie în prelungiri în Cupa României), poate și asta a adus relaxare și fotbalul ne-a pedepsit. Până la urmă, există o compensație în ceea ce facem. Pe mine mă deranjează faptul că jucătorii mei nu au avut determinarea necesară pentru a prinde grupele Cupei României, pentru a fi remarcați. La fotbal poți să pierzi, să câștigi, dar nu am avut dorința de a merge mai departe. Îi cunosc foarte bine, știu cum reacționează, iar azi nu am avut acea dorință. Orice echipă e de bătut, am jucat acasă, am avut toate motivele să batem Dinamo, dar din păcate îmi doresc foarte mult să ne schimbăm mentalitatea, să câștigăm meciurile, pentru că ne dau încredere”.

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a deplasat la Galați în această etapă pentru meciul du liderul, Oțelul, programat duminică, 2 octombrie.

Vizualizări: 518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: