Antrenor nou la Gilortul Cărbunești, numit chiar în ziua meciului

Gilortul Cărbunești, încă lider în Seria 7 a Ligii 3, și-a anunțat noul antrenor chiar în ziua meciului de vineri din campionat. Cel care a dus echipa pe primul loc, antrenorul craiovean Alex Stoica, a obosit se pare să facă naveta la Cărbunești.

Liderul surpriză din Seria a 7-a a Ligii 3, conform FRF, care nu a omologat încă meciul celor de la CSM Deva de la Bustuchin, care nu s-a jucat săptămâna trecută, s-a despărțit joi, 29 septembrie, de antrenorul principal Alex Stoica. La doar o zi distanță și-a numit un nou conducător al staffului tehnic, dar și un antrenor secund.

Gilortul Târgu Cărbuneşti a încheiat prematur colaborarea cu Alexandru Stoica, iar a doua zi l-a numit ca antrenor principal pe Mario Găman, care a venit alături de colaboratorul său Dan Staicu. Echipa din Gorj este încă pe primul loc în Seria a 7-a a Ligii 3, în runda trecută suferind primul eșec în acest sezon, după ce începuse cu patru victorii consecutive.

După ce în sezonul trecut s-a clasat pe locul 2 în play-out-ul Seriei a 7-a a Ligii 3, echivalentul locului 6 din 10 la general, Gilortul are un parcurs mult mai bun în această nouă ediție de campionat.

Vizualizări: 1,004

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: