Gilortul Cărbuneşti priveşte cu optimism spre un nou sezon

Hotărârea Comitetului de Urgență FRF a închis fotbalul din Liga 3, iar acest sezon nu va mai fi reluat decât pentru echipele aflate la promovare, dar nici o echipă nu va mai retrograda. Gilortul Târgu Cărbuneşti este una dintre echipele salvate de la retrogradare de această decizie, iar acum gorjenii din eşalonul trei privesc cu optimism spre un nou sezon.

Pentru că în acest sezon nu a mai retrogradat nici o echipă, FRF va mări numărul de echipe din eşalonul trei în sezonul 2020-2021. Vor fi  5 serii de câte 18 echipe, dar încă nu s-a decis care vor fi echipele promovate de la judeţe.

Cert este că Gilortul nu va retrograda şi va începe noul sezon tot în Liga 3. Şi chiar dacă s-au salvat în aceste condiții, gorjenii sunt fericiţi că pot începe un nou drum cu ceva experienţă în plus şi cu speranţe mai mari. „Sperăm în cel puțin aceeași implicare a celor care au fost alături de echipă în noul sezon. Grupul creat la Gilortul merită să continue în Liga 3 iar cu 2-3 transferuri și o pregătire bună în această vară, cu siguranță echipa noastră nu se va mai zbate în zona nisipurilor mișcătoare. Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi”, au scris cei de la Gilortul pe pagina oficială unde le-au mulţumit eroilor din acest sezon, 2019-2020: antrenor principal: Mario-Sergiu Găman. antrenor secund: Dan-Iulian Staicu,  portari: Dragoș-Vasile Constantinescu, Ovidiu Jianu, Dan-Andrei Paștiu şi jucători de câmp: Cătălin Afrim, Dumitru-Darius Almăjanu, Alexandru Avramescu, Lucian Bărăitaru, Ion-Aurelian Berescu, Njopgang-Passi-Stephane Billy, Robert-Mădălin Bubuioc, Marius-Alexandru Buzurin, Monel-Tiberiu Cîrstoiu, Ionuț-Cătălin Cocioabă, Constantin-Adrian Codin, Marian-Robert Dănescu, Bogdan-Daniel Dolcescu, Denis-Dragoș Dumitru, Ilie-Vlad Gîlceavă, Marius Ion, Andrei Meliță, Florin-Bogdan Oprișa, Constantin-Marius Paștiu, Gheorghe-Adrian Pociovălișteanu, Constantin Roncea, Sebastian Safta, Valeriu-Daniel Sorea, Ianis Stăniloiu, Geani Stoichițoiu şi Ionuț Tătaru.

Cu experienţa unui sezon de Liga 3 început cu trac şi cu unele greşeli, cei de la Gilortul au acum o nouă şansă de a face o echipă competitivă şi de a nu mai repeta aceleaşi greşeli. La ultimele meciuri, după ce noul antrenor Mario Găman şi-a pus amprenta pe jocul echipei, echipa din Cărbuneşti a avut evoluţii mult mai bune şi chiar şi rezultate bune.

Vizualizări: 496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: