Prunariu are două variante de a stabili campioana la judeţ

Campioana din Liga 4 Gorj nu a fost încă stabilită, dar o decizie va trebui luată de către reprezentanţii AJF Gorj în următoarea perioadă. Preşedintele Asociației Județene de Fotbal Gorj, Mihai Prunariu, spune că în Gorj ar putea fi organizat un meci de baraj între primele clasate, ori campioana turului să fie declarată și campioana sezonului, aceasta fiind Ştiinţa Turceni.

Federaţia a lăsat AJF-urile să decidă singure cine va fi campioana judeţeană pe care o vor trimite apoi la mini-turneele de baraj pentru promovarea în Liga 3. Din punctul de vedere al preşedintelui de la Gorj al AJF, Mihai Prunariu, acest sezon este compromis.

Dar, pentru că recomandarea FRF este de a nu îngheța deocamdată campionatul, AJF Gorj mai aşteaptă o perioadă, mai ales că angajaţii, cu excepţia preşedintelui Prunariu, sunt în această perioadă în şomaj tehnic. „ AJF Gorj nu a reluat încă activitatea, cu excepţia mea, care în perioada aceasta de pandemie am lucrat şi am venit la serviciu, restul personalului a mers în şomaj tehnic. Sunt încă foarte multe probleme, chiar dacă s-a reluat campionatul din Germania şi, probabil, spre sfârşitul lunii iunie sau în luna iulie se va relua şi Liga 1 dacă e să vorbim de fotbalul profesionist, dar nu ştim dacă noi, la nivelul nostru de amatori, vom putea să reluăm campionatul”, a explicat Prunariu situaţia actuală a asociaţiei, precizând că are în studiu două variante pentru finalul de sezon, dar nici una nu implică reluarea campionatului în totalitate: „Am avut videoconferinţă cu membrii Comitetului Executiv şi am discutat tot felul de variante şi am făcut simulări. Vom vedea dacă vom putea relua campionatul sau dacă nu îl putem relua. Din punctul meu de vedere cred că acest sezon este compromis, dar acum ne interesează să dăm o campioană de judeţ şi, în cazul în care vom putea juca măcar câteva meciuri, trebuie să găsim o soluţie pentru primele clasate, probabil meciuri de baraj sau să joace între ele, însă vom vedea pentru că nu este nimic stabilit, mai e de discutat.  Dacă nu se va putea juca se va îngheţa campionatul şi campioana judeţului va fi declarată prima clasată după încheierea turului”.

Cum este greu de crezut că echipele de pe primele locuri vor mai accepta după o pauză de câteva luni să mai joace meciuri de baraj, cel mai probabil Ştiinţa Turceni, echipa care a încheiat pe locul I meciurile din tur, va fi declarată campioană.

Vizualizări: 446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: