Gilortul joacă în ultima etapă la Bumbești Jiu

Gilrotul Târgu Cărbuneşti se va deplasa în etapa a noua a acestui sezon şi ultima a turului la Bumbeşti Jiu. Adversarul este cea de-a treia echipă din Gorj, satelitul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, care joacă meciurile de pe teren propriu la Bumbeşti Jiu.

Campionatul Ligii 3 are programată în acest week-end ultima etapă a turului, vineri și sâmbătă, dar sezonul de toamnă nu se încheie pentru că se va continua cu primele șase etape ale returului.

Vineri, Gilortul va juca la Bumbești Jiu împotriva echipei secunde a ACS Viitorul Târgu Jiu, vecina de clasament a formației din Cărbuneşti având același număr de puncte ca şi Gilortul. Cum prima echipă a celor de la ACS Viitorul a plecat la Iaşi, mai mulţi jucători au rămas să se pregătească şi să joace la echipa a doua, cei de la Gilortul aşteptându-se să aibă un joc mai dificil din acest punct de vedere.

„Gazdele, antrenate de Bogdan Chiriac, vor primi și sprijin de la prima echipă, dar, totuși, dacă băieții noștri vor continua evoluțiile bune din ultimele etape, pleacă cu prima șansă la victorie în fața gazdelor”, au anunţat cei de la Gilortul pe pagina clubului. Singurul indisponibil din tabăra Gilortului este Gabriel Viespe, accidentarea jucătorului urmând să îl ţină departe de gazon până la finalul anului. 

Liga 3 – Meciurile Etapei 9

Vineri, 22 octombrie, ora 15.00

ACS Viitorul Târgu Jiu 2 – CS Gilortul Târgu Cărbuneşti

Sâmbătă, 23 octombrie, ora 15.00

ACS Viitorul Şimian – CSM Deva

CSM Jiul Petroşani – CS Armata Aurul Brad

CSM Reșița – CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu

ACS Progresul Ezeriş – AFC Voinţa Lupac

Vizualizări: 604

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: