Dan Alexa se teme de meciul cu Pandurii

Antrenorul Reşiţei spune că are doar un adversar cu care să se bată la promovare în seria a 7-a. Dan Alexa recunoaşte că se teme de meciul cu Pandurii şi le cere jucătorilor săi să trateze meciul serios.

 Dan Alexa a spus, după meciul de la Cărbuneşti din etapa trecută, că Pandurii este principala contracandidată a echipei sale la promovare. Deşi CSM Reşiţa e neînvinsă în acest sezon şi are maximum de puncte, Alexa cere jucătorilor să rămână modeşti pentru că mai e mult de jucat din acest sezon: „E un parcurs bun, dar trebuie să rămânem modești, pentru că a trecut abia un sfert din actualul campionat. Ne așteaptă derbiul cu Pandurii, care este, din punctul meu de vedere, principala noastră contracandidată la locul I. Trebuie să tratăm jocul foarte serios”, a avertizat Alexa care nu-l va avea la dispoziţie pe fostul pandur Velcotă: „Îmi pare rău pentru accidentarea lui Velcotă, sper să nu fie ceva grav, deoarece e un jucător important pentru noi”.

În ultima etapă CSM Reșița a câştigat clar meciul cu Gilortul Cărbuneşti, scor 5-2, ajungând la opt victorii consecutive. Diferenţa de puncte dintre Pandurii şi CSM Reşiţa a ajuns la şase, după ce gorjenii au remizat etapa trecută cu Jiul Petroşani.

Vizualizări: 770

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: