Joi se trag la sorţi optimile cupei la judeţ

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj a stabilit data la care se vor trage la sorţi meciurile din optimile Cupei României Gorj. Meciurile din optimile de finală ale Cupei României, faza județeană, se vor disputa miercuri, 27 octombrie 2021, cu începere de la ora 16:00.

Un număr de zece echipe au fost prezente la startul Cupei României Gorj iar AJF Gorj le-a împerecheat după o tragere la sorţi care a avut loc înainte de startul noului sezon, în faza optimilor urmând să aibă loc joi o altă tragere la sorţi.

În faza preliminară a Cupei României Gorj s-au disputat doar patru meciuri din cinci, partida dintre Viitorul Plopşoru şi Ştiinţa Plopşoru ajungând la comisiile AJF după ce echipele din Plopşoru s-au bătut pe teren în loc să joace fotbal. Echipele calificate după această fază sunt Flacăra Roșia de Amaradia, Gilortul Bengești, AS Dănești şi Sporting Târgu Cărbunești.

Joi aceste echipe vor lua parte la tragerea la sorți pentru optimile de finală ale fazei județene a Cupei României, evenimentul fiind programat de la ora 12:00, la sediul AJF Gorj.

Meciurile din optimile de finală ale Cupei României, faza județeană se vor disputa miercuri, 27 octombrie 2021, cu începere de la ora 16:00.

Rezultatele turului I al Cupei României Gorj:

Flacăra Roșia de Amaradia - Energetica Tismana 3 - 0

Viitorul Plopșoru - Știința Popmond Plopșoru (?)

Dinamo Inter Stănești - Gilortul Bengești 3 - 5

AS Dănești - Foresta Văgiulești 3 - 0

Sporting Târgu Cărbunești - AS Scoarța 8 - 0

Vizualizări: 343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: