Mitrică se aştepta la calificarea în play-off a echipei sale

Jucătorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, Paul Mitrică, a mărturisit că se aştepta la un parcurs mai bun al echipei sale în acest sezon. Chiar dacă formaţia antrenată de Eugen Trică nu mai are acum emoţii în ceea ce priveşte retrogradarea, Mitrică se declară dezamăgit de evoluţia echipei în acest sezon.

Mijlocașul Paul Mitrică este dezamăgit și de parcursul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu cu care ar fi dorit să prindă un loc de play-off. Echipa lui Eugen Trică este acum  pe locul 3, cu 31 de puncte și a scăpat de emoțiile retrogradării.

Jucător de bază la ACS Viitorul Târgu Jiu, mijlocașul brașovean Paul Mitrică consideră că echipa sa a traversat un sezon modest. ”La începutul campionatului ne gândeam să prindem un loc de play-off. Aveam așteptări mari, dar am ajuns în play-out. Am pierdut multe puncte în prima parte a sezonului și acest lucru s-a dovedit decisiv”, a spus Mitrică, ultilizat în 19 din cele 22 de jocuri din acest sezon de Liga 2, în doar nouă intrat ca titular. Acesta a marcat două goluri, chiar cu FC Brașov (2-2), adversarul de vineri al echipei sale, și cu FC Buzău (2-6 pe teren, 3-0 la masa verde).

FC Brașov și ACS Viitorul Târgu Jiu s-au întâlnit în prima etapă a sezonului regulat, iar meciul de pe Stadionul Tineretului a fost unul spectaculos, încheiat la egalitate, scor 2-2.  

ACS Viitorul Târgu Jiu și-a păstrat nucleul de jucători, chiar dacă a intrat în insolvență între timp, iar ca antrenor îl are pe Eugen Trică, după ce începuse sezonul cu Cristian Lupuț. Dintre jucătorii utilizaţi în precedentul meci cu FC Brașov, în lotul actual nu se mai regăsesc Moga, Buleică și Vlad Rusu.

Vizualizări: 320

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: