Gilortul joacă primul amical cu Tractorul Cetate

Gilortul Cărbunești va susține sâmbătă după-amiază primul meci de verificare din campania de pregătire a noului sezon de Liga 3, cu Tractorul Cetate. Elevii lui Tavi Iordache au scăpat joi şi de emoţiile înscrierii echipei în campionat şi se pot pregăti liniştiţi pentru debutul competiţiei.

Campioana Gorjului din acest an, Gilortul Târgu Cărbuneşti începe seria de meciuri amicale în vederea pregătirii noului sezon de Liga 3 în compania unei nou promovate din acelaşi eşalon, Tractorul Cetate. Campioana Doljului vine din nou în Gorj sâmbătă pentru un meci de verificare, după ce a jucat susţinut un test şi cu jucătorii care se aflau în probe la Pandurii în urmă cu zece zile, gorjenii renunţând între timp la opt dintre jucătorii care au evoluat în jocul de verificare cu Tractorul, pierdut de cei de la Pandurii, scor 1-2.

Gilortul este ceva mai în urmă cu pregătirea faţă de adversari, care s-au reunit deja de două săptămâni şi au şi câteva jocuri de verificare, în timp ce echipa din Cărbuneşti abia s-a reunit la începutul săptămânii şi a trecut şi prin incertitudini în ceea ce priveşte înscrierea în campionat. Între timp, echipa a făcut rost de suma de bani necesară garanţiei solicitate de FRF fiecărei echipe participante şi a depus dosarul de înscriere. „Cu sprijinul autorităților locale și a unor oameni de afaceri, staff-ul echipei noastre a întocmit și depus la FRF dosarul de afiliere și dosarul de înscriere, și a achitat garanția financiară în sumă de 20.000 de lei, necesară participării în sezonul 2019-2020 al Ligii a III-a”, au anunţat cei de la Gilortul pe pagina oficială după încheierea termenului limită prelungit de FRF cu trei zile.

În ceea ce priveşte lotul cu care a abordat pregătirea noului sezon, echipa lui Tavi Iordache mai aşteaptă unele întăriri după ce la startul pregătirii au fost prezenţi  23 de jucători. „Săptămâna viitoare tehnicianul echipei noastre așteaptă la lucru și alte nume noi”, au anunţat cei de la Cărbuneşti prin pagina oficială a clubului. După amicalul programat sâmbătă,  20 iulie, de la ora 18:00, pe stadionul „Cristinel Răducan”, în compania nou-promovatei în Liga 3, Tractorul Cetate, pentru Gilortul va urma un meci cu un adversar aflat la final de pregătire şi dintr-un eşalon superior. Miercuri, 24 iulie, ora 11:00, Gilortul va juca cu Pandurii Târgu Jiu, pe terenul 3 din cadrul Complexului Sportiv Municipal din Târgu Jiu.

Şi Pandurii joacă sâmbătă un meci amical, cu formaţia de Liga 4 Internaţional Băleşti, acesta fiind programat de la ora 11:00, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 833

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: