Angajaţii CS Pandurii au protestat la primărie

Scandalul apărut între preşedintele CS Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, şi o parte dintre directorii din Primăria Târgu Jiu se mută în stradă. Joi angajaţii clubului Pandurii, în frunte cu directorul şi antrenorii, au protestat în faţa primăriei.

După o serie de discuţii pe tema unor datorii ale CS Pandurii pentru apa consumată de sportivi şi o serie de spaţii de la stadion, la care Mihai Prumariu nu a primit răspunsul aşteptat, s-a trecut la proteste ale angajaţilor de la club şi ale conducerii şi antrenorilor.

Prunariu susţine că nu sunt respectate hotărâri de Guvern şi de Consiliu Local, considerând normal ca primăria să suporte apa consumată la Hotel Sport. La protestul de joi, Mihai Prunariu a spus că primarul şi viceprimarul îşi pasează responsabilitatea unui protocol care s-a semnat în anul 2001 şi îi tratează „în scârbă” pe sportivi:  „Vrem să tragem un semnal de alarmă că aşa nu se mai poate şi nu vrem să se ajungă la alte proteste extreme. Nu cerem nimic de la primărie, doar să respecte nişte legi care au fost date, ne tratează toţi cu spatele şi ne trimit de la unul la altul, ba chiar domnul primar a spus că s-a semnat pe mandatul altui primar. Nu cerem nici un ban, ci doar să respecte nişte înţelegeri semnate în trecut. Ne tratează în scârbă şi pe noi, şi pe sportivii clubului care au adus anul trecut 170 de medalii”.  

Antrenorul emerit Ion Bură a luat şi el parte la protest alături de colegii săi şi de sportivi care au adus rezultate acestui club, dar are doleanţe mai ales pentru sportivi: „Ceea ce se întâmplă în Târgu Jiu nu este normal, adică ce se întâmplă cu aceşti sportivi de la sporturile individuale, care au adus multe rezultate judeţului şi chiar şi României. Nu cerem bani de la Târgu Jiu, dar cerem ca stadionul să fie şi pentru noi, pentru sport, iar Hotelul Sport să revină la ceea ce a fost înainte, aşa cum s-a angajat primăria”.

Cerinţa antrenorului Ion Bură este una rezonabilă, aceea de a avea acces cu sportivii în stadion, pe pista acestuia, atleţii clubului nefiind lăsaţi deocamdată să alerge pe pistă, deşi la stadion nu se mai lucrează de trei ani în incintă, ci doar la exterioare s-a lucrat în acest an. Supărarea acestuia este de înţeles pentru că a văzut că echipa de handbal fete a CSM, aflată acum în formare, a avut acces pe pistă, dar atleţii încă nu sunt primiţi în stadion. Mai grav e faptul că atleţii nu mai au nici vestiare pentru că au fost demolate, iar când vor reveni în stadion, la Hotel Sport, vor apela probabil la vestiarele noului stadion pentru că altă soluţie nu există.

Vizualizări: 1,705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: