Gilortul a reușit înscrierea în Liga 3

Gilortul Târgu Cărbuneşti a scăpat de emoţii şi s-a înscris în ultima zi posibilă în noul sezon din Liga 3. FRF anunţase că luni, 15 iulie, se încheie înscrierile pentru Liga 3, dar a prelungit ulterior termenul limită până joi 18 iulie, zi în care s-a înscris şi formaţia care a fost campioana Gorjului sezonul trecut.

Federaţia Română de Fotbal a pus în dificultate mai multe formaţii din eşalonul trei, sau recent promovate, prin impunerea din acest sezon a unei garanţii financiare de 20.000 de lei. Recunoscând greşeala, FRF a prelungit puţin teremenul limită anunţat iniţial pentru depunerea în conturile FRF a acestei garanţii.

Printre echipele care au avut probleme s-a numărat şi Gilortul Târgu Cărbuneşti, care a anunţat joi seara pe pagina oficială a echipei că problema s-a rezolvat cu ajutorul autorităţilor locale şi al unor oameni de afaceri. „Cu sprijinul autorităților locale și al unor oameni de afaceri, staff-ul echipei noastre a întocmit și depus la FRF dosarul de afiliere și dosarul de înscriere, și a achitat garanția financiară în sumă de 20.000 de lei, necesară participării în sezonul 2019-2020 al Ligii a III-a”, au anunţat cei de la Gilortul pe pagina oficială după încheierea termenului limită prelungit de FRF cu trei zile.

Gorjul va avea în acest sezon două echipe în Liga 3, Gilortul Târgu Cărbuneşti, dar şi ACS Energeticianul, care s-a mutat în această vară pe terenul de la Băleşti, acolo unde echipa s-a şi reunit şi a început pregătirea.

Vizualizări: 1,189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: