Gilortul şi Jiul Rovinari joacă miercuri în Cupa României

Reprezentantele Gorjului în prima etapă a fazei naţionale a Cupei României, Jiul Rovinari şi Gilortul Târgu Cărbuneşti vor debuta miercuri în această competiţie. La Rovinari vine formaţia de Liga 3 CSO Filiaşi, iar Gilortul se va deplasa la Petroşani.

FRF a stabilit împerecherea pe criterii geografice a echipelor pentru prima fază a Cupei României. Astfel că reprezentantele Gorjului în această etapă de cupă vor juca cu echipe din judeţele vecine.

Cele 30 de meciuri din această fază a cupei au fost programate miercuri, 9 septembrie, cu începere de la ora 16:30. Desemnată de AJF Gorj să reprezinte Gorjul în cupă, Jiul Rovinari va primi vizita formației doljene CSO Filiaşi, echipă pregătită de gorjeanul Mario Găman. Gilortul Târgu Cărbuneşti va juca în deplasare, la Petroşani, pe terenul nou promovatei CSM Jiul Petroşani.

Dacă în edițiile trecute, în primul tur erau 26 de jocuri în total, la care participau 42 de câștigătoare ale fazei județene a Cupei României și 10 echipe care au evoluat în ediția precedentă a Ligii 3, dintre ultimele clasate, acum vor fi în total 30 de partide, în care vor juca doar 24 de echipe județene, desemnate de AJF-uri, și care pot îndeplini condiții de participare având în vedere protocolul medical din pandemie, și 36 de echipe din sezonul recent încheiat al Ligii 3.

Al doilea tur al Cupei României este programat să se dispute în data de 23 septembrie 2020.

Vizualizări: 501

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: