Pandurii va afla miercuri dacă joacă cu Metaloglobus

Pandurii va afla miercuri dacă se va reprograma meciul cu Metaloglobus sau va pierde la masa verde partida din prima etapă. Gorjenii nu au putut efectua deplasarea la Bucureşti din cauza unor teste COVID-19 pozitive la şapte dintre jucători, ulterior dovedindu-se că un singur fotbalist din lot era infectat.  

Meciul dintre Metaloglobus și Pandurii Târgu Jiu trebuia să se dispute în urmă cu două săptămâni, însă 7 jucători ai gorjenilor au fost depistați pozitiv cu coronavirus la prima testare, iar FRF a anunțat că meciul a fost anulat. Ulterior, la a doua testare doar un singur jucător s-a dovedit a fi infectat dar protocolul era acelaşi, meciul nu se putea juca decât după două teste negative ale celorlalţi jucători. DSP a recomandat să nu se facă deplasarea şi meciul a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină care va decide miercuri dacă se va rejuca. Cei de la Pandurii vor să demonstreze că nu a fost nimic premeditat cum au afirmat cei de la Metaloglobus după meci. „Va trebui să ştergem această pată pusă pe echipa Pandurii, cum că a fost ceva premeditat, ne-am pregătit cu tot ce înseamnă pregătirea de meci, teste, cazare pentru echipă, înştiinţarea DSP şi a federaţiei şi transport, precum şi rezultatele testelor COVID ca să înţeleagă şi membri comisiei dar şi cei de la Metaloglobus că nu a fost nimic premeditat”, a spus directorul sportiv Camilian Floroiu care speră ca reprezentantul echipelor de Liga 2 în Comitetul Executiv, să sprijine chiar disputarea jocului, chiar dacă face parte din conducerea clubului Metaloglobus.

Marius Burcă, președintele de la Metaloglobus, i-a acuzat direct pe gorjeni că au premeditat acest eveniment și că n-au dorit în niciun moment să dispute meciul din prima etapă. În sprijinul Pandurilor vine însă faptul că un jucător a fost infectat cu COVID-19, iar protocolul este cel pe care gorjenii l-au aplicat, indiferent dacă este vorba de un caz de infectare sau de şapte.

Vizualizări: 618

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: