Meci din Liga 2 disputat cu spectatori la Târgu Jiu

Meciul din etapa a doua a ligii secunde dintre ACS Viitorul Târgu Jiu şi CSM Slatina s-a disputat cu spectatori în tribună. Presa a semnalat faptul că aproximativ 50 de persoane au luat loc în tribunele Stadionului Municipal, fără nici un fel de dsitanţare şi chiar şi fără măşti.

Cu toate că protocolul medical ce a fost impus de FRF şi Ministerul Sănătăţii interzice prezenţa spectatorilor în tribune la meciurile din Liga 2, şi impune restricţii în ceea ce priveşte prezenţa oficialilor la joc, peste 50 de spectatori au luat loc la tribuna oficială a stadionului din Târgu Jiu.

Presa de sport acreditată la meci a semnalat şi publicat fotografii cu tribuna oficială în care au luat loc cei peste 50 de spectatori care nu au respectat nici un fel de distanţare. „La Târgu Jiu, sau cel puțin la clubul Viitorul, organizatorul acestui meci, nu se ține cont de protocolul medical. La tribuna oficială sunt prezenți câteva zeci de spectatori, deși acest lucru este interzis în pandemie. Măștile medicale, de asemenea, nu existau”, a scris liga2.ro precizând că în astfel de cazuri observatorul de joc ar trebui să scrie în raport aceste nereguli.

ACS Viitorul Târgu Jiu riscă o amendă de 10.000 lei, a mai informat sursa citată care a precizat că nici oamenii din staff-ul antrenorului Flavius Stoican nu au purtat măști medicale pe față, așa cum cere protocolul medical.

Vizualizări: 1,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: