Stoican are nevoie de timp pentru a forma echipa

Noul antrenor al ACS Viitorul Târgu Jiu cere timp pentru a putea să îşi formeze echipa şi să impună stilul său de joc. Flavius Stoican a reuşit totuşi să obţină o victorie cu noua sa echipă în meciul din etapa a doua cu CSM Slatina, la puţin timp după ce şi-a cunoscut jucătorii.

Antrenorul Flavius Stoican consideră că mai are nevoie de timp pentru a-și impune stilul la noua sa echipă, ACS Viitorul Târgu Jiu pe care a preluat-o înainte de debutul acestui nou sezon. Stoican a ajuns destul de târziu la Viitorul, echipa fiind pregătită pe perioada de vară de Victor Naicu, cel care l-a înlocuit pe fostul antrenor din sezonul trecut, Cristian Lupuţ.

După un debut cu stângul pe banca noii sale echipe antrenorul Flavius Stoican a reuşit marţi să obţină primul succes, în partida cu nou-promovata în Liga 2 CSM Slatina. Stoican recunoaşte că are nevoie de timp pentru a forma o echipă el având la dispoziţie doar trei zile înaintea noului sezon pentru a-şi cunoaşte noua echipă: ”Timpul nu este aliatul nostru, abia ne-am cunoscut și mai trebuie să treacă o perioadă ca să punem lucrurile la punct. Avem nevoie de multă muncă. Ceea ce este important este că am avut momente bune în prima etapă, chiar dacă am pierdut. Este o dezamăgire că am primit un gol pe fondul nostru de dominare, când atacam și am avut ocazii. Aș vrea să continuăm momentele bune, să fie cât mai multe și, de ce nu, să ne creăm ocazii și să jucăm un fotbal plăcut”.

Stoican a văzut prima dată echipa cu o săptămână înaintea debutului noului sezon, la un amical cu Pandurii, iar după cinci zile clubul din Târgu Jiu anunţa numirea sa ca antrenor principal. Flavius Stoican a antrenat ultima data tot în Liga 2, pe Petrolul Ploiești, de unde a fost demis pentru lipsa rezultatelor în urmă cu 10 luni.

Vizualizări: 448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: