Încă un căpitan se desparte de Pandurii

Pandurii Târgu Jiu mai pierde un căpitan de echipă, banderola fiind greu de păstrat la echipă mai mulţi ani de acelaşi jucător. Ultimul căpitan al gorjenilor, Andrei Şendroiu, a anunţat că se desparte de Pandurii după 16 ani în care a evoluat doar pentru echipa fanion a Gorjului.

Gorjenii care au purtat în ultimii ani banderola de căpitan de echipă la Pandurii nu au rămas prea mult timp în lot. La această situaţie contribuie starea actuală a clubului, indiferenţa autorităţilor locale faţă de echipă şi, nu în ultimul rând, valoarea jucătorilor care au oferte de la cluburi mai puternice.
Pârvulescu, care a purtat o perioadă banderola la Pandurii, a plecat la U Cluj, Brânzan, la FC Argeş iar acum ultimul căpitan, Andrei Şendroiu, a anunţat că va pleca, cel mai probabil tot la o echipă din Liga 2. Toţi au fost copii crescuţi la centrul de Copii şi Juniori al clubului Pandurii.
Ultimul căpitan şi-a anunţat luni colegii şi suporterii pe pagina personală despre despărţire, având însă cuvinte frumoase despre club şi echipă, ceea ce presupune şi o reziliere amiabilă: “După 16 ani a venit momentul să-mi iau rămas bun de la familia mea, PANDURII TG-JIU, care nu este o simplă echipă, este un sentiment puternic resimţit de toți gorjenii pasionați de fotbal, iar pentru mine va rămâne la sentimentul de ‘acasă’, unde m-am format ca om din toate punctele de vedere! Iubesc acest club din toată inima, o sa-l iubesc mereu și îmi doresc sa redevină ceea ce a fost în urmă cu 5 ani! Sper că voi avea din nou șansa să joc pentru tine în Liga1! FORZA PANDURII!”, a fost mesajul postat de Şendroiu pe pagina personală.

Andrei Şendroiu este din Târgu Jiu, are 24 de ani, şi se pregătea la clubul fanion al gorjului de mai bine de 16 ani, încă de când evolua la grupele de copii.

Vizualizări: 1,376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: