CNI a anunţat oficial că va recepţiona stadionul

Stadionul din Târgu Jiu va găzdui primele meciuri oficiale în luna octombrie. Compania Naţională de Investiţii a transmis miercuri o adresă oficială către Primăria Târgu Jiu, anunţând că recepţia stadionului va demara pe data de 23 septembrie. Primarul Marcel Romanescu speră ca aceasta să nu dureze mai mult de o săptămână.

După verva cu care autorităţile locale comunică pe tema inaugurării stadionului din Târgu Jiu s-ar zice că se apropie alegerile. Se pare că inaugurarea acestuia nu mai poate fi amânată pentru că, de această dată, CNI chiar a transmis oficial că pe data de 23 septembrie reprezentanţii companiei vor sosi la Târgu Jiu şi vor începe să recepţioneze lucrările, urmând ca apoi obiectivul să fie predat primăriei.

Primarul Municipiului Târgu Jiu a confirmat miercuri că CNI a transmis oficial că recepţia arenei va demara pe data de 23 septembrie: „Ne-au trimis o adresă oficială cei de la CNI de data aceasta, pe data de 23 luna aceasta trebuie să ajungă la Târgu Jiu. Sper să nu se mai răzgândească, m-aş bucura să ajungă şi să şi înceapă procesul de recepţie pentru stadionul Municipal care ulterior să îl predea primăriei municipiului Târgu Jiu”.

Edilul se aşteaptă ca procedura să fie finalizată cât mai repede, din experienţele anterioare constatând că un astfel de obiectiv poate fi recepţionat în maxim o săptămână: „Depinde de constatările pe care le fac la faţa locului, nu se stie exact cât vor dura aceste proceduri, mi-aş dori să dureze cât mai puţin. Din experienţele anterioare ale altor obiective, ar dura cam o săptămână, dar, în condiţiile în care se constată că lucrurile s-au desfăşurat normal şi constructorii au respectat proiectul, cred că până la finalul săptămânii respective ar putea să termine recepţia, adică în 3-4 zile”.

După recepţia lucrărilor de către CNI, de la firmele constructoare, stadionul va fi predat primăriei Târgu Jiu şi va fi preluat în administrare de către Direcţia de Patrimoniu prin Formaţia de întreţinere şi administrare stadioane.

Vizualizări: 1,559

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: