Bogoi constată o creştere în jocul pandurilor

Pandurii Târgu Jiu se pregăteşte în aceste zile pentru deplasarea de la Metaloglobus, unde va avea de susţinut un meci dificil cu una dintre echipele care se află în prima jumătate a clasamentului. Antrenorul Adrian Bogoi este mai optimist şi constată de trei etape o îmbunătăţire în jocul echipei sale, care rămâne însă datoare în continuare în atac, având doar două goluri marcate.

Chiar dacă au doar două puncte şi numai două goluri marcate, gorjenii de la Pandurii sunt optimişti şi merg la Bucureşti pentru a face un meci şi mai bun cu Metaloglobus, după ce echipa a început să joace tot mai bine de la un meci la altul.

Antrenorul Adrian Bogoi a precizat că echipa are o stare de spirit bună şi a constatat o creştere în jocul elevilor săi în ultimele trei etape. „Starea de spirit la echipă este bună, întotdeauna a fost bună. Acum ne pregătim pentru următorul meci  cu Metaloglobus. Venim după trei meciuri destul de bune, şi când spun asta mă raportez la lotul tânăr de jucători pe care îl avem şi  la problemele pe care noi le ştim. Dar constat o creştere de la meci la meci, atât individuală cât şi colectivă şi ne dorim rezultate cât mai bune”,  a spus Bogoi.

Antrenorul recunoaşte că echipa sa are probleme mai ales în atac: „Sunt mulţumit până acum numai de compartimentul defensiv, de la mijloc în sus trebuie să lucrăm foarte mult. Sunt foarte mulţi jucători care nu au ritm de joc, chiar şi jucătorii introduşi în repriza a doua, pe un fond de prospeţime, nu au făcut diferenţa. Dar, în mare, am stat bine în teren. De trei meciuri jucăm destul de bine, stăm mai bine în teren, dăm o ripostă bună. Chiar şi la meciul cu FC Argeş lumea a spus că Argeşul a jucat prost, dar nu a spus un cuvânt despre noi că am stat bine în teren şi, pe undeva, am pierdut nemeritat acolo pentru că am fost peste ei, mai ales repriza a doua”.

Având în vedere lotul pe care îl are la dispoziţie cu jucători cu vârste între 17 şi 21 de ani, în cea mai mare parte, tehnicianul compară situaţia echipei sale cu a uneia de juniori care trec către seniorat: „La noi deocamdată este o trecere de la juniori la seniori profesionişti, nu avem jucători experimentaţi, este un fel de semi-profesionism. Sperăm că o să ajungem şi noi la un nivel cât mai bun, peste ce suntem acum şi chiar să venim cu trei puncte de la fiecare meci”.

Adversarii din etapa a 7-a ai pandurilor, Metaloglobus Bucureşti, au acumulat 10 puncte din şase meciuri şi au printre cele mai bune atacuri din Liga 2, cu 11 goluri marcate în timp ce Pandurii au cel mai slab atac înscriind de doar două ori în şase etape.

Vizualizări: 613

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: