Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Giorgi: De luni, Vintilescu e în preaviz!

Fosta directoare de la Minprest, Elena Vintilescu, va intra în preaviz. După mai mulți ani în care a condus societatea, Vintilescu a primit din partea actualei conduceri propunerea pentru a ocupa o funcție de lăcătuș. Cum a refuzat, aceasta a fost trimisă în preaviz. Între timp, pe rolul instanțelor se află mai multe procese intentate de Vintilescu actualei conduceri. După trimiterea sa în preaviz, cel mai probabil va mai urma încă un proces. Aceasta nu a putut fi contactată pentru a oferi un punct de vedere.

Gabriel Giorgi, directorul Minprest, spune că fosta directoare a ignorat propunerea conducerii, aceea de a fi lăcătuș. „Nu am primit un răspuns la informarea pe care i-am făcut-o, o să facem o fundamentare și cred că de luni-marți o să fie în preaviz”, spune Giorgi.

Cel mai probabil, de aici înainte Elena Vintilescu va acționa directorul și unitatea în instanță. Un prim câștig l-a avut la Tribunalul Gorj, care a decis anularea hotărârii de schimbare a sa din funcție și de numire a lui Gabriel Giorgi în funcția de director. Dar, lucrurile nu se opresc aici, pentru că, spune Giorgi, el a fost numit director general prin decizia nr 10 a Consiliului de Administrație, iar prin decizia nr 9, contestată și câștigată de Vintilescu, el a fost numit doar director. (M.B.)

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: