Giorgi: De luni, Vintilescu e în preaviz!

Fosta directoare de la Minprest, Elena Vintilescu, va intra în preaviz. După mai mulți ani în care a condus societatea, Vintilescu a primit din partea actualei conduceri propunerea pentru a ocupa o funcție de lăcătuș. Cum a refuzat, aceasta a fost trimisă în preaviz. Între timp, pe rolul instanțelor se află mai multe procese intentate de Vintilescu actualei conduceri. După trimiterea sa în preaviz, cel mai probabil va mai urma încă un proces. Aceasta nu a putut fi contactată pentru a oferi un punct de vedere.

Gabriel Giorgi, directorul Minprest, spune că fosta directoare a ignorat propunerea conducerii, aceea de a fi lăcătuș. „Nu am primit un răspuns la informarea pe care i-am făcut-o, o să facem o fundamentare și cred că de luni-marți o să fie în preaviz”, spune Giorgi.

Cel mai probabil, de aici înainte Elena Vintilescu va acționa directorul și unitatea în instanță. Un prim câștig l-a avut la Tribunalul Gorj, care a decis anularea hotărârii de schimbare a sa din funcție și de numire a lui Gabriel Giorgi în funcția de director. Dar, lucrurile nu se opresc aici, pentru că, spune Giorgi, el a fost numit director general prin decizia nr 10 a Consiliului de Administrație, iar prin decizia nr 9, contestată și câștigată de Vintilescu, el a fost numit doar director. (M.B.)

Vizualizări: 231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: