Giorgi vrea să acrediteze Minprest pentru activitatea de foraje

Posibilitatea fuziunii dintre Minprest Rovinari şi Uzina de Foraje Motru a dus la mici contradicţii între directorii societăţilor, Gabriel Giorgi şi Ion Cojocaru. Cel din urmă considera că salariaţii săi, „sondorii“, sunt mai importanţi decât „măturătorii“ de la Minprest. Directorul Gabriel Giorgi spune că discuţiile sunt premature dat fiind că până la acest moment nu a venit o propunere oficială din partea conducerii Complexului Energetic Oltenia. În plus, Giorgi spune că nu vrea să intre în polemică, dar a fost deranjat de declaraţia lui Ion Cojocaru. Giorgi a mărturisit că studiază posibilitatea de a obţine atestatul pentru execuţie de foraje.

O declaraţie a managerului CEO, Laurenţiu Ciurel, privind fuziunea dintre Minprest şi UEF, a încins spiritele. Primul care s-a declarat nemulţumit a fost Ion Cojocaru. Acesta a declarat că cei 150 de angajaţi ai săi sunt mai importanţi pentru activitatea din CEO, decât „măturătorii de birouri de la Minprest“. În replică, directorul Minprest Gabriel Giorgi afirmă că cei 1.200 de salariaţi ai societăţi au mai multe activităţi, pe lângă cea de întreţinere. „Minprest nu înseamnă numai măturători. Portofoliul nostru e mai mare. Sunt activităţi pe care ne suprapunem, dar avem mai multe decât UEF. Acum chiar studiam posibilitatea să ne acredităm pe execuţie foraje, ce fac ei acolo. Avem atestate şi pentru alte activităţi, chiar joi vom semna un contract pentru împăduriri“, a declarat Giorgi.

Dar, dacă salariaţii de la Minprest sunt măturători, atunci cei de la UEF sunt neprofesionişti, sugerează Giorgi. „Chiar înainte de a veni la Minprest am lucrat la o firmă privată ca şi manager de proiect  şi la un moment dat UEF a avut o lucrare la noi şi s-a renunţat la serviciile lor din cauza neprofesionalismului. Dar, repet, nu vreau să mai vorbim despre asta până nu avem ceva oficial în acest sens“, a declarat Gabriel Giorgi.    

CE SPUN CITITORII

Cititorii reacţionează la acest subiect, mai ales că cele două firme au împreună 1350 de salariaţi. „Singura soluţie viabilă este ca cele două unităţi să intre în structura CEO, într-o singură unitate prestatoare de servicii, alături de sucursalele miniere şi ECFU şi BAVA“, scrie un cititor pe forumul Pandurul.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: