Giurcău aşteaptă raportul de evaluare de la UNPR

Mădălin Giurcău, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Gorj, aşteaptă în această săptămână raportul de evaluare în urma căruia UNPR Gorj i-a retras sprijinul politic. Giurcău spune că nu va demisiona din funcţia deţinută în prezent, în continuare bucurându-se de sprijinul UNPR de la nivel central.

UNPR Gorj v-a retras sprijinul politic. Când vi s-a comunicat decizia partidului?

Nici până în momentul nu mi s-a comunicat absolut nimic. Am aflat din presă că mi-a fost retras sprijinul politic. Joi am fost la şedinţă până la ora 20.00. Nu s-a discutat nimic în prezenţa mea, iar apoi s-a reunit biroul politic şi se pare că s-a luat această măsură. În plus, sunt sprijinit în continuare de UNPR. Acest partid nu se rezumă la UNPR Gorj.

În legătură cu acel raport de evaluare al activităţii dumneavoastră ce ne puteţi spune?

Până acum nu am fost evaluat de nici o comisie. Am auzit că există un raport de evaluare. Am solicitat raportul şi sper să-l primesc în această săptămână pentru a vedea exact ce se precizează în el şi ce măsuri concrete s-au stabilit.

Din ce cauză credeţi că şefii partidului din Gorj sunt nemulţumiţi de activitatea dumneavoastră?

Nu ştiu de unde a apărut această nemulţumire în rândul reprezentanţilor partidului. Nu am dat nici un motiv pentru a-mi fi contestată activitatea mea. Ba chiar consider că mi-am făcut bine treaba şi în condiţiile în care instituţia a funcţionat cu doar doi angajaţi. Oricum sper să am o întâlnire cu domnul Morega pentru a elucida anumite neclarităţi.

Credeţi că se complotează împotriva dumneavoastră pentru a fi repusă în această funcţie doamna Mihaela Răducan?

Din punct de vedere tehnic nu se poate întâmpla acest lucru. Am susţinut un concurs şi sunt comisar şef pe perioadă nedeterminată. În ceea ce o priveşte pe doamna Răducan i s-a atras deja atenţia să nu mai dea nici un fel de interviuri presei întrucât riscă anumite sancţiuni. Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului are un şef şi un purtător de cuvânt. Doamna Răducan nu are competenţa de a vorbi în numele instituţiei.

Ce a spus?

Spunea ceva despre un interimar într-un interviu la Radio Infinit…

 Este posibil un interimat?

Consider că este prea devreme pentru a se vorbi despre acest lucru.   

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: