Giusti a deblocat salariile pandurilor

Pandurii a luat trei puncte în deplasarea de la Gaz Metan Mediaş, prin golul marcat de Giusti în min. 46. După o primă repriză slabă, Pandurii şi-a revenit în partea a doua. Cu şase puncte în trei meciuri, Pandurii a depăşit target-ul impus de conducere pentru deblocarea salariilor şi primelor.

Prima repriză a fost slabă, fără faze spectaculoase de poartă, cu un joc disputat mai mult la mijlocul terenului. Jocul a fost controlat de Gaz Metan, care a avut şi o primă ocazie în minutul 4, când Frăsinescu a reluat cu capul pe spate, iar portarul pandurilor Gliwa a respins în corner. Pandurii au avut o singură ocazie în prima repriză, în min. 14, când Ciucur a reluat cu latul, din prima, de pe partea stângă, însă balonul s-a scurs pe lângă poarta gazdelor. Un minut mai târziu, C.Petre a şutat periculos de la marginea careului, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

Pauza a fost un sfetnic bun pentru panduri, care au marcat imediat ce s-a reluat jocul. Giusti a înscris în min. 46 dintr-o centrare a lui Buleică, mingea a fost lăsată să treacă de Ciucur, iar argentinianul a trimis mingea în plasă. Au urmat câteva minute de dominare a pandurilor, în min. 52 a fost un dribling reuşit al lui Ciucur, care a centrat spre Buleică, mingea ajungând la un adversar.

A urmat o ocazie foarte mare pentru Gaz Metan, în min. 55, când Christou a greşit la mijlocul terenului, Antic i-a furat mingea şi a tras puternic peste poarta pandurilor. În min. 63, Ciucur a părăsit terenul accidentat şi a fost înlocuit cu Nicoară. Ocazie mare în min. 78, când Breeveld a şutat puţin peste poartă.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: