Gol în primul lui meci ca titular în Liga a 2-a

Pandurii are jucători tineri şi foarte tineri, cu care a atacat dificilul campionat al Ligii a 2-a. A fost o surpriză uriaşă faptul că echipa lui Adrian Bogoi a venit cu trei puncte din deplasarea de la Aerostar Bacău, o echipă nou promovată, dar care s-a întărit mult în pauza competiţională.

În schimb, Pandurii a pierdut zece jucători şi are un lot cu o medie de vârstă de 20,5 ani. Golul victoriei a fost marcat de jucătorul de 18 ani Florin Măicăneanu. Titularizat în premieră, atacantul promovat de la juniori republicani a marcat, cu capul, în minutul 83. Acesta jucase, sezonul trecut, un singur meci pentru Pandurii în Liga 2, şi atunci doar câteva secunde, după ce a fost trimis pe teren, la trecerea timpului, în minutul 90+2 al meciului de la ASU Politehnica Timişoara

Bogoi a făcut deplasarea la Bacău doar cu 15 jucători, cel mai în vârstă fiind fundaşul Ciobanu, de 24 de ani. Bogoi a spus în mai multe rânduri că tinerii din echipă trebuie să profite de faptul că au şansa să joace şi le-a promis că toţi vor avea şansa să se afirme. (A.A.)

Vizualizări: 1,338

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: