Pandurii, trei puncte de aur. Marcator, un puşti de 18 ani!

Pandurii Târgu Jiu a debutat cu o victorie în noul sezon al Ligii a 2-a. Echipa din Târgu Jiu a jucat în deplasare, în compania nou promovatei Aerostar Bacău. Unicul gol al partidei a fost înscris de Pandurii în minutul 83. După o centrare pe dreapta, Florin Măicăneanu a trimis cu capul în colţul scurt, din 8 metri, şi l-a învins pe portarul advers.

Adrian Bogoi, antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, s-a declarat extrem de mulţumit după meci. „Sunt foarte mulţumit atât de atitudinea jucătorilor, cât şi de rezultat. Autorul golului are 18 ani. Mizăm pe jucători tineri, ne propunem să promovăm şi juniori din pepiniera proprie, dar mai avem nevoie de jucători”, a spus Bogoi.

Antrenorul gorjenilor a recunoscut că a avut şi multă şansă. Lotul este la limită şi a avut pe bancă puţine rezerve. „Putem spune că am avut puţină şansă, dar am luptat pentru punctele puse în joc”, a spus Bogoi, care speră ca până pe 4 septembrie să îmbunătăţească lotul atât numeric, cât şi valoric.  „Sperăm să ne completăm lotul până pe 4 septembrie, când va fi ultima zi de transferuri. Avem nevoie de jucători care să aducă un plus de valoare, să fi jucat la un nivel mai bun, cel puţin la liga a doua. A început campionatul şi mai avem nevoie de jucători pe care să ne bazăm. Au promovat multe echipe foarte bune, care au stabilitate financiară, bugete foarte mari, şi-au completat lotul de jucători, eu spun că va fi un campionat mai puternic ca anul trecut. O să fie mai multe echipe care se vor bate atât pentru promovare, cât şi pentru salvare”, a spus antrenorul gorjenilor.

Pentru acest prim meci, antrenorul Adrian Bogoi a convocat în lot toţi jucătorii disponibili, care nu se confruntă cu probleme medicale. Milenco Skoric, Andrei Şendroiu şi Bogdan Dănăricu sunt jucătorii indisponibili din lotul pandurilor. 

Pandurii: Cotolan - Brînzan (cpt.), Rob. Gheorghe, D. Ciobanu, Al. Vasilescu, Cenaj, Raiciu, Al. Vodă, Măicăneanu, Tudoran, D. Pîrvulescu
Rezerve: Al. Opriţa - Trancă, Dănescu, Teodosescu.

În etapa viitoare, Pandurii va juca acasă cu FC Argeş, echipă care în prima rundă a învins cu 2-0 CS Baloteşti.

Alte rezultate:

Universitatea Cluj - Metaloglobus Bucureşti: 2-0

Energeticianul - Luceafărul Oradea: 4-0 

CS Mioveni - Academica Clinceni: 2-1 

FC Argeş - CS Baloteşti: 2-0 

Unirea Brăila – Ripensia Timişoara: 1-2

Farul Constanţa – ACS Poli Timişoara: 4-1

Petrolul Ploieşti – Sportul Snagov: 0-0

Daco-Getica Bucureşti – UTA Arad: 2-0

Politehnica Timişoara – Chindia Târgovişte: 0-1

Vizualizări: 1,179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: