Un fost golgheter de la Pandurii a plecat de la U Cluj

Unul dintre jucătorii care au evoluat pentru Pandurii în ultimi ani, Andrei Blejdea, s-a despărţit în această iarnă de Universitatea Cluj. Fostul golgheter al echipei din Târgu Jiu a evoluat sezonul trecut la două echipe din Liga 1 iar în tur nu s-a adaptat la formaţia clujeană.

Fostul pandur Andrei Blejdea a plecat cu un gust amar de la Universitatea Cluj. A stat doar câteva luni la ardeleni şi ar fi vrut să continue, dar decizia clubului a fost să rupă contractul cu el. Atacantul a fost o lovitură de imagine pentru ”studenți” în vară, ținând cont de faptul că a sosit din Liga 1, de la Dinamo, dar înțelegerea a fost întreruptă în această iarnă.

Blejdea a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care și-a spus impresiile, scoțând în evidență că decizia rezilierii cu Universitatea Cluj nu a venit și din partea lui. Însă, nu a avut ce face când clubul l-a anunțat că nu mai este dispus să îl țină și a respectat decizia. „Ultima zi din 2021 a fost și ultima mea zi în tricoul lui U! Nu a fost decizia mea, însă e o decizie pe care trebuie să o respect! Le mulțumesc tuturor celor ce au legătură cu acest club minunat! Urmează noi aventuri! La mulți ani”, a scris Andrei Blejdea pe pagina personală de Facebook.

Sezonul trecut, Blejdea a jucat în Liga 1, pentru FC Argeș și Dinamo. În total a evoluat în prima ligă în 21 de partide. În CV-ul său mai apar echipele Pandurii Târgu Jiu, Academica Clinceni, Eintracht Braunschweig 2 (Germania), NK Kranj (Slovenia) și FC Wil 1900 (Elveția). Plecat de la Pandurii în 2019, acesta a reușit să promoveze în Liga 1 cu FC Argeş la finalul ediției 2019-2020, când în 25 de meciuri a marcat de 12 ori.

Vizualizări: 743

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: