Gorj: 23 de cazuri de violență în familie de sărbători

Tot mai multe cazuri de violență în familie au fost înregistrate de sărbători. Politistii au fost chemați la 23 de astfel de conflicte în nici o săptămână. 12 dintre ele s-au încheiat cu ordine de protecție, iar unul cu o reținere. Un bărbat agresiv a dormit 24 de ore în arest și este cercetat penal pentru violență domestica. 

Joi, un bărbat din Motru a fost reținut pentru 24 de ore dupa ce si-ar fi snopit fiul in bataie. Chiar el a fost cel care a sunat la 112 sa anunte ca are un conflict cu fiul sau. 

"Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat de 52 de ani, din municipiul Motru, cu privire la faptul că are un conflict cu copiii săi. Cu ocazia verificărilor efectuate, a reieșit faptul că bărbatul, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra fiului său de 18 ani. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de violență în familie.Totodată, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, față de bărbat. În continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunere corespunzătoare", a transmis Poliția. 

Si joi noaptea, un bărbat din Târgu Jiu s-a ales cu dosar penal pentru ca a încălcat un ordin de protecție. 

Vizualizări: 1,928

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: