Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Televizoare și frigidere în saloanele pentru pacienți Covid

Pacienții care vor fi internați de acum înainte în Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu vor avea televizoare și frigidere noi. Acestea au fost montate în cele 16 saloane ale Secției Boli Infecțioase, dar și în cele șapte saloane din Secția Dermatovenerologie.

"La secția de Boli Infecțioase s-au realizat o serie de investiții prin care a fost extinsă rețeaua de oxigen, toate paturile fiind dotate cu prize de oxigen, importante pentru pacienții confirmați cu COVID-19. De la începutul anului și până în prezent, aici au fost internați peste 800 de pacienți pozitivi la coronavirus. Conducerea unității medicale își dorește ca pacienții să beneficieze de servicii medicale și de condiții hoteliere la standarde ridicate", a transmis spitalul din Târgu Jiu.

Numărul de gorjeni cu Covid este în ușoară creștere în ultimele zile, dar medicii se așteaptă la o explozie după sărbători.

Vizualizări: 812

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: