Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Și-a dat bărbatul dispărut după două luni. Îl credea la spital!

O femeie de 63 de ani, din comuna Ţânţăreni, a sesizat abia astăzi poliția cu privire la faptul că nu mai știe nimic de concubinul ei din data de 11 noiembrie. Olariu Nicolae are 62 de ani și, pe 11 noiembrie, a fost transportat cu o ambulanță la spitalul din orașul Turceni pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Semnalmente - înălţime de 1,75 m, greutate 65 kg, păr negru tuns scurt, faţă ovală, constituţie atletică, ochi căprui.

Polițiștii au aflat că a plecat în aceeași zi de la spital. La data respectivă, Olariu Nicolae purta următoarele articole de vestimentaţie: pantaloni negri, cămaşă albă, sacou gri, pantofi şi şapcă de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la identificarea bărbatului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție, este apelul IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: