Gorj: 70 de cazuri confirmate cu Covid-19

Raportarea de marți a Direcției de Sănătate Publică Gorj arată că 70 cazuri au fost confirmate cu COVID-19 pe raza județului Gorj, de la apariția primului caz. Până acum, 14 persoane au fost vindecate și externate, 53 persoane sunt internate și 3 persoane decedate.

„Referitor la al treilea deces, înregistrat pe raza județului Gorj și raportat ieri seară de către Grupul de Comunicare Strategică, precizăm că bărbatul în vârstă de 67 de ani era cunoscut ca având afecțiuni pulmonare cronice. În cursul lunii noiembrie 2019, acesta a avut multiple internări în Secția ATI din cadrul Spitalului Municipal Motru, cu diagnosticul BPOC și insuficiență respiratorie. Bărbatul se afla în autoizolare la domiciliu întrucât era contact al unui caz confirmat pozitiv“, transmite DSP Gorj.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, la nivel național au fost înregistrate alte 325 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 244 de pacienți.

Până astăzi, 5 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 13.837 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 5.454 au fost declarate vindecate și externate.

Vizualizări: 2,370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: