Gorj: Au ajuns ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană

Zeci de mii de pachete cu alimente de la Uniunea Europeană au ajuns deja în județul Gorj. Mai exact, este vorba despre 21.000 de astfel de cutii, urmând a fi împărțite familiilor cu probleme sociale. Produsele au început să fie distribuite către primării, spune prefectul Marcel Iacobescu.

De aceste ajutoare vor beneficia inclusiv persoanele care nu au pe nimeni, cele aflate în situații critice sau cele care primesc venitul minim garantat. Într-un astfel de pachet se află: ulei, făină, conserve, zahăr, paste și alte produse alimentare.

”În această perioadă, instituția Prefectului a început recepția celei de-a patra repartiție a pachetelor alimentare acordate prin Programul Operațional al Persoanelor Dezavantajate. Ajutoarele vin de la Uniunea Europeană. În perioada 18-26 aprilie 2022, la nivelul primăriilor urmează să fie recepționate aceste pachete, fiind vorba despre un număr de aproximativ 21.000. Acestea vor ajunge la persoanele singure, cele care au venit membru garantat și persoane aflate în situații critice de viață”, a spus prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu.

Vizualizări: 2,593

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: