Gorj: Cântăreață condamnată definitiv după un accident

Cântăreața de muzică populară Irina Birou a rămas cu condamnarea de doi ani cu suspendare, după ce Curtea de Apel Craiova i-a respins luni, 4 februarie, apelul.

Irina Birou avea doar 20 de ani în septembrie 2016, când a apăsat prea tare pe pedala de accelarație și a spulberat de pe șosea un bătrân cioban, de 83 de ani.

„Un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, în care se mai afla o pasageră de 24 de ani, pe fondul neatenției, a acroșat un bărbat de 83 de ani, care se afla în traversarea părții carosabile, rezultând decesul victimei. În urma impactului, tânăra de 20 de ani a fost grav rănită”, declara în 2016 Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Bătrânul se întorcea cu animalele de la păscut și mai avea câteva zeci de metri până să ajungă acasă, însă destinul i-a fost frânt.

Pe parcursul termenului de supraveghere, Irina Birou va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, obligaţie ce se va executa în cadrul Primăriei Turburea sau Liceului Tehnologic Turburea. Rudele victimei vor beneficia de despăgubiri din partea firmei de asigurare.

Vizualizări: 7,944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: