Gorj: Încă un elev a fost eliminat din examenul de Bacalaureat

Dorința de a promova examenul de Bacalaureat i-a împins pe câțiva absolvenți spre tentativa de a copia. Însă, din păcate, norocul nu a fost de partea lor, fiind eliminați din examen. S-a întâmplat și miercuri, atunci când a avut loc ultima probă a acestui test al maturității.

Primele emoții au trecut, dar urmează cele ale rezultatelor. Este vorba despre elevii care au absolvit clasa a XII-a și au susținut Bacalaureatul, sesiunea de toamnă. Miercuri a fost ultima probă. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Dana Constantinescu, spune că la ultimul examen un elev a fost eliminat, tocmai pentru că încerca să copieze.

”La cea de-a treia probă a examenului de Bacalaureat au fost înscriși 776 de candidați, dintre care 150 au absentat. De asemenea, un absolvent a fost eliminat din examen, încercând să copieze. La această sesiune de toamnă a Bacalaureatului au fost eliminați 5 elevi”, a spus Dana Constantinescu.

Problemele nu au lipsit nici la proba de marți. Trei elevi au fost scoși din sala de examen. Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor, vor fi afișate sâmbătă, 5 septembrie.

Vizualizări: 819

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: