Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Târgu-Cărbunești: Care este starea cadrelor medicale infectate

Situația de la spitalul din Târgu Cărbunești pare să se mai calmeze în această perioadă. În prezent, în cadrul unității medicale sunt internați 75 de pacienți, iar la Secția de Terapie Intensivă se află 13 bolnavi.

Numărul celor internați cu Coronavirus în Spitalul Târgu Cărbunești este în scădere. Directorul unității spitalicești, Constantin Târziu, spune că, față de acum 2 săptămâni, situația pare să fie mai bună. De asemenea, cadrele medicale care s-au infectat în prezent sunt declarate vindecate.

”În acest moment avem internați 75 de pacienți, iar la Terapie Intensivă sunt 13 persoane. Față de acum două săptămâni, lucrurile stau puțin mai bine. Medicii și asistentele, care s-au infectat în urmă cu ceva timp, acum sunt bine, au ieșit negativ. În privința echipamentelor de protecție putem spune că avem, stăm bine la acest capitol”, a declarat Constantin Târziu.

Conform ultimei raportări emise de către Grupul de Comunicare Strategică, în dreptul județului Gorj au fost trecute 11 noi cazuri de contaminare cu acest temut virus.

Vizualizări: 2,602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: