Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dai 80 de lei și poți afla dacă ai avut Covid

Spitalul Judeţean de Urgență din Târgu Jiu efectuează, din 20 august, la cerere, teste pentru depistarea nivelului de anticorpi SARS-Cov-2 din sânge. Astfel, o persoană de la care a fost recoltată o probă de sânge poate afla dacă a avut sau nu coronavirus.

Testul este diferit de cel pentru depistarea Covid-19 și costă doar 80 de lei.

„Începând cu data de 20.08.2020, Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu efectuează următoarele analize medicale: Ac. Anti SARS-CoV-2 lgA - 80 lei și Ac. Anti SARS-CoV-2 IgG - 80 lei, la punctul de recoltare al Laboratorului de Analize Medicale situat în Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, str. Progresului nr.18. Programul laboratorului este de luni până vineri, între orele 07:00 - 14:00. Tariful analizelor se achită la Fișierul Ambulatoriului”, au anunțat reprezentanții Spitalului Județean.

În paralel, spitalul efectuează și teste moleculare RT-PCR pentru depistarea infecției cu noul virus. Acestea se fac doar pe bază de programare telefonică. Un asemenea test costă 300 de lei.

Vizualizări: 3,612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: