Gorj: Licitație de peste șase milioane pentru corn și lapte în școli

Consiliul Județean Gorj a început demersurile pentru a furniza corn, lapte și mere școlarilor în viitorul an școlar. În cel care tocmai s-a încheiat, programul a funcționat într-o singură localitate, în Turburea, și asta pentru că s-au implicat autoritățile locale și au mers pe cont propriu.

Pentru anul următor, Consiliul Județean Gorj a pregătit peste șase milioane de lei pentru produsele ce ar trebui să fie distribuite în toate unitățile de învățământ din județ.

“Achiziţia este împărţită pe loturi şi pe tip de produs, după cum urmează: Lotul I – Fructe proaspete: mere; Lotul II - Lapte şi produse lactate; Lotul III - Produse de panificaţie. Lista produselor ce vor fi distribuite în cadrul Programului pentru şcoli al României, preşcolarilor din grădiniţele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate şi particulare acreditate şi elevilor din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi particular, din judeţul Gorj, în anul școlar 2022-2023, acestea sunt: - Fructe proaspete: mere. - Lapte şi produse lactate: lapte UHT, fără adaos de zahăr sau alţi îndulcitori, fără adaos de cacao şi iaurt, fără adaos de zahăr sau alţi îndulcitori, fără adaos de cacao; - Produse de panificaţie: corn din făină integrală/dietetică, care poate conţine adaos de zaharuri şi grăsimi”, se notează în anunț.

Firmele interesate de această licitație, pot depune documentele până pe 22 iulie.

Vizualizări: 707

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: