Gorj: Secretara unui liceu a fost confirmată cu coronavirus

Secretara Liceului Tehnologic din Tismana a fost declarată pozitiv la testul Covid. Conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Gorj, nu s-a luat până acum vreo decizie în privința contacților acesteia. Se așteaptă adresă de la DSP, spune Nicolae Negrea, inspector școlar.

Mai mult, o educatoare de la Grădinița cu Program Prelungit Rovinari s-a contaminat cu acest virus, iar cei mici vor intra în sistemul educațional online. O situație similară este și la Stănești, acolo unde mama unei educatoare s-a infectat cu temutul virus, iar cadrul didactic a fost nevoit să intre în izolare.

”Avem la Grădinița cu Program Prelungit de la Rovinari care este confirmată, iar elevii vor învăța online.  De asemenea, la Liceul Tehnologic de la Tismana este secretara liceului confirmată. Nu s-a luat decizia ce se va întâmpla cu contacții acesteia, așteptându-se adresa de la Direcția de Sănătate Publică Gorj. Mai mult, mama unei educatoare de la grădinița din Stănești a fost depistată cu Covid, iar cadrul didactic intră în izolare”, a spus Nicolae Negrea, inspector în cadrul ISJ Gorj.

Numărul cadrelor didactice infectate cu coronavirus a ajuns la 26. 

Vizualizări: 4,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: