Gorj Tv - „Moş Crăciunul“ copiilor din Centrul Maternal

Campania Gorj Tv „Moş Crăciun vine la toţi copiii” a avut ieri primii beneficiari. O echipă a postului de televiziune s-a deplasat cu cadouri la Centrul Maternal, unde au făcut o surpriză copiilor şi mămicilor de acolo. Copii au primit hăinuţe şi dulciuri care să le îndulcească şi lor sărbătorile. Campania continuă şi în zilele următoare cu cadouri pentru toţi copii.

Campania este susţinută de sponsori şi gorjeni. Aşadar, dacă aveţi hăinuţe care nu le mai vin copiilor sau jucării, vino cu ele la Gorj Tv şi fii Moş Crăciun pentru un copil. 

O echipă a postului de televiziune Gorj Tv a adus în prag de sărbători zâmbete pe buzele tuturor copiilor din Centrul Maternal. Cei şase copii găzduiţi în centru au primit din partea Gorj Tv hăinuţe şi dulciuri şi, în schimb, moşul a auzit cele mai frumoase poezii de iarnă. Mămicile au fost şi ele bucuroase la primirea cadourilor şi au ţinut să mulţumească echipei Gorj Tv. „Să vă dea Dumnezeu sănătate şi sărbători fericite. Vă mulţumim din suflet că aţi trecut şi pe la noi şi vă mai aşteptăm. Mulţumit mult, sunt cadouri de care aveam nevoie”, a declarat Valeria Covaci, mamă a doi băieţi şi două fete. Daniel Covaci şi Florin Covaci de un an şi două luni, respectiv şapte ani au primit cu bucurie cadourile moşului şi au recitat cele mai frumoase poezii. „Vă mulţumesc pentru cadouri, la mine nu a mai venit moşul până acum şi sunt bucuros. Mulţumesc”, a declarat Florin Covaci. Moşul nu i-a uitat nici pe Darius şi Claudiu Pătroi. Aceştia au primit din partea moşului pentru că au fost cuminţi şi au învăţat bine hăinuţe şi cozonaci. „Îmi doresc foarte mult pentru ei să crească mari şi să înveţe bine, să fie cuminţi şi sănătoşi. Îi mulţumim postului de televiziune Gorj Tv că s-a gândit şi la noi”, a declarat Aura Pătroi, o mămică de doar 19 ani.

Nici ceilalţi copii din centru nu au fost uitaţi de Gorj Tv fiecare primind din partea moşului cadourile de Crăciun. Campania Gorj Tv „Moş Crăciun vine la toţi copiii” continuă şi în zilele următoare cu alte cadouri şi surprize pentru copii cuminţi.

Galerie foto


Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: